MENU
POČETNA
O NAMA »

POSJETITE CRNU GORU

O CRNOJ GORI

GRADOVI I REGIJE »

MANASTIRI »

PRIRODA »

KLIMA I METEO

GASTRONOMIJA »

SLOBODNO VRIJEME I ZABAVA »

SAOBRAĆAJ

 

Avio saobraćaj

 

Pomorski saobraćaj

 

Železnički saobraćaj

 

Drumski saobraćaj

SMJEŠTAJ »

TRANSFERI

KRUZERI

IZLETI »

 

 

contact

 

 

Tel: + 382 78 119 110
Cell. + 382 67 733 177

 

E-mail: info@adrialine.me

 

 

Montenegro Airlines Crew

 

 

Avio saobraćaj

 

 

 

Crna Gora ima dva međunarodna aerodroma u Podgorici i Tivtu.

 

 

Crnogorski glavni grad Podgorica ima tokom cijele godine (dva puta nedeljno) letove Ryanair-a prema Belgiji (Brisel, Charleroi) i Velikoj Britaniji (London, Stansted), letove Turkish Airlines-a za Istanbul i dalje na istok, letove kompanije Alitalia za Rim, Austrian Airlines-a za Beč, Adria Airways-a za Ljubljanu, Edelweiss-a za Cirih i letove kompanije Air Serbia za Beograd. Nacionalni prevoznik "Montenegro Airlines" održava redovne linije prema Beogradu, Parizu, Frankfurtu, Rimu, Moskvi, Cirihu, Dizeldorfu, Kopenhagenu i Lionu.

 

Aerodrom Tivat se nalazi u Boki Kotorskoj i tokom turističke sezone ima letove prema Parizu, Londonu, Briselu, Berlinu, Napulju, Bariju, Moskvi, Sankt Peterburgu, Minsku, Kievu...

 

Oba aerodroma Podgorica i Tivat svakodnevno imaju više letova Montenegro Airlines i Air Serbia za i iz Beograda preko koga imaju dobre konekcije za letove prema zapadnoj i istočnoj Evropi kao i prema Aziji, Africi i Americi.

 

Trenutno najbolja regionalna zračna luka za dolazak u Crnu Goru je Dubrovnik, aerodrom Čilipi koji ima najčešće letove i veze prema zapadnoj Evropi i dalje koji počinju od kraja marta pa sve do kraja oktobra. Croatia Airlines održava najmanje 2 leta dnevno između Dubrovnika i Zagreba i dalje konekcijom s glavnim evropskim aerodromima iz Zagreba. Ljeti Easyjet ima letove iz Stansted-a i Gatwick-a za Dubrovnik zajedno s mnoštvom drugih britanskih i evropskih avio kompanije koje lete prema ovoj vrlo popularnoj destinaciji.

 

Crna Gora takođe ima dobre konekcije prema Evropi preko aerodroma u Tirani koji je udaljen oko 2 sata vožnje od granice sa Crnom Gorom. Pored Brisela, Pariza, Londona, Minhena, Frankfurta, Beča, Ljubljane, Atine i Istanbula ovaj aerodrom ima letovima izuzetno dobro pokrivene sve veće gradove u Italiji: Milano, Torino, Veronu, Rim, Veneciju, Bergamo, Pizu, Firencu, Peruđu, Peskaru, Bari, Ankonu, Bolonju, Rimini...

Air Transportation in Montenegro

 

 

Siberia Airlines Flights

 

 

Khors Air

 

 

Airport of Tivat

 

 

Podgorica Airport

 

 

Dubrovnik Airport

 

 

Tirana Airport

 

Aerodromi Avio kompanije
Montenegro airports Airlines
Flight between the Germany and Montenegro
travel info  
United Kingdom France Italy Germany Russia Czech Montenegro
Air Transport in Montenegro
home about services Destinations Transport Contacts

 

 

HOME | ABOUT US | SERVICES | DESTINATIONS | TRANSPORT| CONTACTS
Copyright © Adria Line DMC 2016 | www.adria.travel