MENU
POČETNA
O NAMA »

POSJETITE CRNU GORU

O CRNOJ GORI

GRADOVI I REGIJE »

MANASTIRI »

PRIRODA »

KLIMA I METEO

GASTRONOMIJA »

SLOBODNO VRIJEME I ZABAVA »
SAOBRAĆAJ »

SMJEŠTAJ »

TRANSFERI

KRUZERI

IZLETI »

 

contact

 

Tel: + 382 78 119 110
Cell. + 382 67 733 177

 

E-mail: info@adrialine.me

 

 

Piva Lake Tour

 

Rafting Mapa

 

Rafting

 

 

 

Iskustvo koje ne biste trebali propustiti kada ste u Crnoj Gori. To je jedan od najpopularnijih izleta koji se odlikuju visokom dozom adrenalina i prirodne ljepote.

Put iz vašeg hotela nas vodi preko Podgorice, Nikšića, Plužina, Pivskog jezera do Šćepan polja. Sama vožnje prolazi kroz zaista zadivljujuće dijelove Crne Gore.

 

Po dolasku u rafting kamp u Šćepan Polju imamo doručak u restoranu na obali

rijeke a zatim počinjemo polako sa pripremama za rafting. Svi učesnici dobijaju

opremu i uputstva za siguran rafting. Transfer džipovima do Brštanovice - početne tačke raftinga je oko 20 min vožnje. Ukupno vrijeme provedeno na rijeci je 2,5 do 3 sata (zavisi od sezone i riječnog toka), uključujeući i pauzu za kupanje u blizini vodopada (u zavisnosti od riječnih uslova). Po završetku raftinga očekuje vas ručak sa tradicionalnim domaćim specijalitetima.

 

Divlja, najljepša, najbistrija planinska rijeka u Crnoj Gori, nazvana „Suza Evrope“, izvire ispod Komova (1,250 m nadmorske visine) i tekući kanjonom 144 km do Šćepan Polja (433 mnv) sa rijekom Pivom pravi Drinu, jednu od najdužih i vodom najbogatijih rijeka Jugoistočne Evrope. Najatraktivniji dio kanjona dužine oko 100 km (od Šljivanskog do Šćepan Polja), obiluje brzacima, divljim pritokama, pjenušavim vodopadima, bujnim raznovrsnim šumama čije drveće staro po nekoliko stotina godina para nebo u visini i do 50 m. Jednodnevni rafting od Brstanovice do Šćepan Polja je dužine 18 km. U ovom dijelu kanjona ima 21 brzak od ukupno 50 koje postoje na rijeci Tari. Profesionalni skiperi sa međunarodnom licencom će se brinuti za vas i učiniti vaš dan nezaboravnim.

 

Cijena: od 65,00 € po osobi

 

U cijenu je uključeno: Prevoz od Budve do Šćepan Polja, prevoz džipovima od Šćepan Polja do Brštanovice (polazna tačka raftinga), doručak, ručak, turističku taksu, opremu za rafting - odjeću, obuću, kacige i siguronosne pojaseve, skipere sa međunarodnom licencom

 

Molimo pobrinite se da za rafting imate sledeće: Kupaći kostimi i peškir, toplu odjeću za poslije raftinga (čak i sredinom ljeta - može biti hladno u ovoj regiji), pasoš ili ličnu kartu (rafting se odvija blizu granice BIH - ne prelazi se u Bosnu, ali se treba pokazati pasoš ili lična karta kada se prelazi crnogorska granica na putu prema Brštanovici)

Excursion map - Rafting

 

Mapa izleta

 

Piva Canyon

 

Piva Lake - Road view

 

Rafting point Brstanovica

 

Rafting Tara River - Waterfall

 

Tara River - White Water Rafting

 

Rafters - Tara River

White Water Rafting
Rafting Brstanovica
travel info  
United Kingdom France Italy Germany Russia Czech Montenegro
Excursion Rafting
home about services Destinations Transport Contacts

 

 

HOME | ABOUT US | SERVICES | DESTINATIONS | TRANSPORT| CONTACTS
Copyright © Adria Line DMC 2016 | www.adria.travel