MENU
POČETNA
O NAMA »

POSJETITE CRNU GORU

O CRNOJ GORI

GRADOVI I REGIJE »

MANASTIRI »

PRIRODA »

KLIMA I METEO

GASTRONOMIJA »

SLOBODNO VRIJEME I ZABAVA »

SAOBRAĆAJ

 

Avio saobraćaj

 

Pomorski saobraćaj

 

Železnički saobraćaj

 

Drumski saobraćaj

SMJEŠTAJ »

TRANSFERI

KRUZERI

IZLETI »

 

contact

 

Tel: + 382 78 119 110
Cell. + 382 67 733 177

 

E-mail: info@adrialine.me

 

 

cruise ship company

 

Saobraćaj

 

 

Crna Gora je povezana sa svijetom drumskim, željezničkim, pomorskim i vazdušnim saobraćajem. Možete odabrati način koji vam najviše odgovara kako bi došli u Crnu Goru.

 

Tokom turističke sezone dnevno na aerodrome u Podgorici i Tivtu sleću nekoliko desetina aviona sa posjetiocima iz cijelog svijeta.

 

Veliki broj putničkih brodova pristaju svakodnevno u Luke Bar i Kotor. Najpoznatije svjetske cruising kompanije brod su uključili crnogorske luke u svoje redovne itinerere (MSC Cruises , Costa Cruises, Royal Caribbean Internationals, Celebrity Cruises, Princess Cruises, Silversea Cruises, Viking Ocean Cruises, Holland America Line...). Mnoge marine duž cijele obalne zone spremne su za doček malih i srednjih jahti. Marina u Budvi svake godine dobija na popularnosti kao i ekskluzivni Porto Montenegro u Tivtu.

 

U Crnoj Gori nema moderne željeznice. Vožnja vozovima može biti specifična vrsta iskustva, i definitivno ne preporučujemo ovu vrstu prevoza za ljude koji očekuju visoku kvalitetu usluge.

 

Crna Gora ima odličnu autobuske veze između svih glavnih tačaka. Tu je lokalni autobuski prijevoz, i naravno autobuski prijevoz do gradova u Evropi (posebno za odredišta u susjednim zemljama).

 

U posljednjih nekoliko godina, Crna Gora značajno ulaže u putnu infrastrukturu, kako bi se omogućio brži, sigurniji i ugodniji dolazak u zemlju za što veći broj turista.

 

Po dolasku u Crnu Goru, takođe možete koristiti usluge raznih rent-a-car agencija. Sve je veći broj malih agencija koje koriste moderna vozila za prijevoz turista na svim značajnim turističkim mjestima u zemlji.

Ferry between Kamenari and Lepetani

 

 

Trains in Montenegro

 

 

Bus transportation in Montenegro

 

 

Flight connection for Montenegro

 

 

Ferry Bar - Bari

 

 

The roads in Montenegro

 

 

The tunnel Sozina - Montenegro

Yachting in Montenegro
How to get to Montenegro
travel info  
United Kingdom France Italy Germany Russia Czech Montenegro
Transport in Montenegro
home about services Destinations Transport Contacts

 

 

HOME | ABOUT US | SERVICES | DESTINATIONS | TRANSPORT| CONTACTS
Copyright © Adria Line DMC 2016 | www.adria.travel