MENU
POČETNA
O NAMA »

POSJETITE CRNU GORU

O CRNOJ GORI

GRADOVI I REGIJE »

MANASTIRI »

PRIRODA »

KLIMA I METEO

GASTRONOMIJA »

SLOBODNO VRIJEME I ZABAVA

 

Aktivni odmor

 

Noćni život

 

Kazina

SAOBRAĆAJ »

SMJEŠTAJ »

TRANSFERI

KRUZERI

IZLETI »

contact

Tel: + 382 78 119 110
Cell. + 382 67 733 177

 

E-mail: info@adrialine.me

 

Fisherman's feast Day of Sirun - Montenegro

 

Slobodno vrijeme i zabava

 

 

 

Ima toliko stvari koje možete učiniti dok ste na odmoru u Crnoj Gori, da nikad

nećete imati dosadnog trenutka. To je jedna od stvari koje Crnu Goru čine privlačnim mjestom za odmor. Bilo da ste obožavatelj sunčanja, ekstremnih sportova, istorije, hrane i vina, noćnog života ili samo želite veliki porodični bijeg... Crna Gora ima ponešto za svačiji ukus.

 

U srcu Crnogorskog primorja nalazi se Budva, metropola turizma, grad noćnog provoda i prelijepih pjeskovitih plaža. Sami centar grada odiše mletačkim duhom, čije zidine danas predstavljaju poznato kulturno nasledje. Upravo ovakav ambijent daje Budvi titulu kraljice festivala, pozorišta i luksuznih hotela. Provod tokom ljetnjih mjeseci važi za jedan od najboljih u Evropi. Atraktivna diskoteka Top Hill je proglašena 2012. godine za jedan od najboljih svjetskih noćnih klubova.

 

Budva je mediteranski grad, i to je uočljivo na svakom koraku. Živi se na ulici, terasama, plažama i kafeima, glasno se i temperamentno razgovara. Gotovo svaki stranac prilikom prve posjete biva iznenađen ogromnim brojem kafea i prepunim kafe terasama u toku radnog vremena, kako u maju, tako u avgustu, ali i januaru! Voze se skupi automobili, nosi se brendirana odjeća i obuća, koriste se najnoviji modeli mobilnih telefona, prate se modni trendovi Milana i Londona, živi se u 'visokom stilu'. Svi najnoviji svjetski modni trendovi već su sutradan na ulicama Budve, Bečića, Svetog Stefana. Nije važno da li su u pitanju automobili, haljine, satovi, kokteli, jahte, stilovi oblačenja.

 

Budvanska Rivijera je pozornica velikih svjetskih pop spektakala, poput koncerata Madonne ili Rolling Stones-a, najvećih događaja klasičnih umjetnosti, ali i mjesto masovnih pučkih svečanosti, zabava i malih kamernih koncerata. Kalendar manifestacija počinje i završava u istoj noći, tradicionalnim dočekom Nove godine. Tokom godine tu su tematske lokalne zabave, od onih kada karnevalske povorke sa krinkama marširaju starogradskim jezgrom, do onih kada se kušaju lokalne delicije: širuni, brodet, pašticada…

Holidays in Montenegro

 

 

A cheerful group - Montenegro

 

 

Feast of mimosa Herceg Novi

 

 

Old Town of Budva

 

 

Sea Dance Festival, Budva,Montenegro

 

 

Yachting Montenegro

 

 

Budva beach bars

Restaurant Prova Tivat
Welcome to Montenegro - Fritters
travel info  
United Kingdom France Italy Germany Russia Czech Montenegro
Montenegrin beverages
home about services Destinations Transport Contacts

 

 

HOME | ABOUT US | SERVICES | DESTINATIONS | TRANSPORT| CONTACTS
Copyright © Adria Line DMC 2016 | www.adria.travel